Tako se je Ronaldo odzval na obtožbe

Foto: EPA
Foto: EPA
Najboljši strelec v zgodovini Lige prvakov je na družabnem omrežju objavil zanimivo fotografijo.
Oglej si celoten članek

Portugalski superzvezdnik in eden najbolje plačanih športnikov na zemeljski obli Cristiano Ronaldo še ni podal uradnega odziva na precej hude in neprijetne obtožbe o utaji davkov v višini 14,7 milijona evrov v Španiji. Molk je zlato, je prepričan Ronaldo, ki je na Instagramu objavil fotografijo z iztegnjenim desnim kazalcem čez ustnice.

"Včasih je najboljši odgovor biti tiho," je zapisal pod fotografijo, s sončnimi očali ter oblečen v polo majico v portugalskih barvah. Zvezdnika madridskega Reala sicer v prihodnjih dneh čaka nastop na pokalu konfederacij v Rusiji, ki se začenja v soboto.

Pri novih starih evropskih klubskih prvakih so stopili v bran svojemu največjemu zvezdniku, da "svojemu igralcu še naprej popolnoma zaupajo, da je v zvezi s svojimi finančnimi obveznostmi v celoti ravnal v skladu z zakonom".

Dvaintridesetletni napadalec je na vrhu Forbesove lestvice 100 najbolje plačanih športnikov. Igralec naj bi v 12 mesecih zaslužil skupaj 93 milijonov dolarjev. Del prihodkov naj bi skril na bančnih računih v davčnih oazah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.