Tako se je že osramotila Barcelonina najnovejša okrepitev

Foto: Epa Sergino Dest Foto: Epa Sergino Dest Foto: Epa Sergino Dest Foto: Epa Sergino Dest Foto: Epa Sergino Dest Foto: Epa Sergino Dest Foto: Epa Sergino Dest Foto: Epa Sergino Dest
Najnovejši nogometaš Barcelone je imel nekaj neslavnih trenutkov tekom uradne predstavitve.
Oglej si celoten članek

Izjemno nadarjeni komaj 19-letni Sergiño Dest je najnovejša okrepitev Barcelone, potem ko je Blaugrana zanj Ajaxu odštela 21 milijonov dolarjev.

Gre za resnično zelo perspektivnega desnega bočnega branilca, ki ima kljub svojim rosnim letom že 3 nastope za izbrano vrsto ZDA, a vsega svojega talenta ni uspel prikazati na uradni predstavitvi, kjer ga je dodobra zdelala trema.

Foto: Epa Sergino Dest

Mladenič je namreč poizkušal pokazati nekaj nogometnih mojstrovin, a se pri prvem stiku z žogo na zelenici Camp Nou ni najbolje znašel.

Na njegovo žalost pa se je uradna predstavitev prenašala v živo, tako da tehniki Barcelone niti niso mogli izrezati vseh neuspelih poizkusov, ki so takoj preplavili splet.

Barcelona je sicer situacijo poizkušala nekoliko prirediti, saj je preko svojega Twitter kanala objavila zgolj eno izmed neverjetnih mojstrovin, ki so uspele mlademu Američanu nizozemskih korenin, a kaj ko so navijaški "nasprotniki" Barcelone že preplavili splet tudi s preostalimi posnetki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.