Tako se poslavlja Ilka Štuhec

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ilka Štuhec se je od Čila poslovila na zanimiv način.
Oglej si celoten članek

Ilka Štuhec je svoje navijače razveselila s fotografijo, ki jo je objavila ns svoji facebook strani. Slovenska smučarka se je sicer na zanimiv način poslovila od čilskih strmin, kjer so se v zadnjih tednih na novo sezono pripravljali številni slovenski smučarji.

Svetovni pokal se bo sicer začel čez mesec dni, tradicionalno bo prvi veleslalomski tekmi v sezoni gostil Sölden. Slovenski ljubitelji smučanja bodo v novi sezoni vsekakor precej pričakovali od Štuhčeve, ki si je ob koncu minule sezone prismučala dve uvrstitvi med deseterico na dveh superveleslalomih v Lenzerheideju in St. Moritzu. Blizu vrhunskih uvrstitev je bila nekajkrat tudi v superkombinaciji, a se ji je nato zalomilo v slalomu.

Štuhčeva, ki je imela v članski karieri veliko težav s poškodbami, se je doslej trikrat prebila med najboljših šest na tekmah svetovnega pokala. Že leta 2001 je bila tako šesta na smuku v kanadskem Lake Louisu, novembra 2013 je bila četrta na superveleslalomu v ameriškem Beaver Creeku, marca 2015 pa peta na smuku v nemškem Garmisch-Partenkirchnu.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 14:31 11. Januar 2017.

    do dej to kej dosež tko k Ilka Štukeh bajs en

  • 20:58 5. December 2016.

    Ma kva nisem Yeti , da videm i to čudo !

  • 16:55 23. September 2016.

    Probaj se še ti kdaj v življenju premaknit dlje kot od kavča do hladilnika...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.