Tako se zdaj počuti Casillas

Foto: Instagram Iker Casillas
Nove informacije o stanju legendarnega vratarja.
Oglej si celoten članek

Nekdanji španski nogometni reprezentant Iker Casillas je danes zapustil bolnišnico v Portu, kamor so ga pripeljali pred petimi dnevi zaradi srčnega infarkta. Casillas, ki bo ta mesec dopolnil 38 let, je dejal, da še ne more govoriti o svoji prihodnosti v nogometu.

"Ne vem še, kako bo izgledala moja prihodnost. Najpomembnejše je, da sem tukaj in da lahko povem, kako se počutim. Sem hvaležen vsem, imel sem veliko sreče," je dejal zdajšnji vratar Porta, nekdaj pa madridskega Reala, ki so mu vstavili srčni kateter v blokirano arterijo.

Casillas je bil sicer kapetan španske vrste, ki je leta 2010 osvojila naslov svetovnega prvaka, Portu pa se je pridružil po 16 sezonah pri Realu, kjer je osvojil pet državnih naslovov, trikrat pa je slavil v ligi prvakov.

Foto: Profimedia Iker Casillas

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.