Tako se ženijo bogataši

Foto: Print Screen sergio ramos
Zvezdnik Real Madrida in njegova izbranka sta si prejšnji teden v Sevilli obljubila večno zvestobo.
Oglej si celoten članek

Po spletu je zakrožil kratek posnetek vrhuncev t.i. "poroke leta" med branilcem Reala Sergiom Ramosom in televizijsko voditeljico Pilar Rubio.

Foto/Video Poglejte, s čim je presenetila prelepa žena Sergia Ramosa

Svatbe so se udeležili številni znani obrazi iz sveta športa in zabave. Na seznamu povabljencev je bilo približno 500 ljudi, pogostitev in zabava pa naj bi po neuradnih ocenah stala približno tri milijone evrov.

Razkošno Poroka leta je imela astronomski račun, a se je Ramos izognil plačilu

Ramos in njegova izbranka si zaradi denarja nista belila glave, saj naj bi velik del računa poravnal multimilijarder Jeff Bezos.

Novinarjem in fotografom vstop ni bil dovoljen, a nekaj kamer je bilo vseeno prisotnih za potrebe dokumentarnega filma, ki ga Ramos snema v sodelovanju s podjetjem Amazon.

Vrhunce poroke si lahko ogledate v priloženem posnetku.

Sergio Ramos Sergio Ramos: Zato je bil poročni šopek njegove neveste črn

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.