Tako si daš duška po zmagi nad Bayernom sredi Münchna

Foto: Epa BAyer Leverkusen
V Nemčiji odmeva poraz velikega Bayerna na njegovi zelenici.
Oglej si celoten članek

V nemški bundesligi ni ravno v navadi, da bi münchenski Bayer izgubljal na svoji zelenici, a tudi to se je zgodilo ta konec tedna, Na Bavarskem je z 2:1 slavil Bayer iz Leverkusna. In veselje med njegovimi pristaši je bilo neizmerno, duška pa si je dal tudi skrbnik(i) klubskega twitterja. Ta je imel res svoj dan in ga je polepšal tudi vsem, ki v Nemčiji ne marajo dominantnih Bavarcev, takšnih pa je izjemno veliko.

Atletico Madrid - Barcelona
Nedelja, 1.12.2019, ob 20:55 na SK1.

"Zmaga proti Bayernu v letu 2019 ni za vsakega," se je glasil eden izmed čivkov, ki je ob proslavljanju uspeha še nekoliko zbodel dortmundsko Borussio, Red Bull Leipzig in Tottenham, ki so vsi doživeli visoke poraze proti Bayernu.

Hudomušen je bil tudi odziv na zapis, ki ga je na istem socialnem omrežju še med tednom zapisal izjemni strelec bavarskega velikana Robert Lewandowski. "Moram priznati... Odvisen sem od doseganja golov," je zatrdil Poljak. In odgovor? "Lahko ti pomagamo pri zdravljenju tega," so zapisali pri Bayerju. Lewandowski je sicer ostal brez gola na dvoboju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.