Tako si je Pep Guardiola dal duška

Foto: Epa
Foto: Epa
Trener Manchester Cityja v nekoliko drugačni podobi.
Oglej si celoten članek

Pep Guardiola je v tej sezoni z Manchester Cityjem že osvojil angleško prvenstvo, svojo ekipo pa je popeljal tudi do lovorike v angleškem ligaškem pokalu. Katalonec, ki ga do konca sezone čaka le še en 'resen' dvoboj, v finalu lige prvakov se bo konec meseca v Portu pomeril s Chelseajem, si je tako privoščil nekaj bolj sproščenih ur.

Uspešno sezono je proslavil s cigaro in prepevanjem pesmi skupine Oasis. Ta je izjemno priljubljena pri navijačih Manchester Cityja, saj sta tudi frontmana skupine, brata Noel in Liam Gallagher, že od otrštva velika privrženca sinjemodrega kluba. Pepu poznavanje besedila pesmi Don't look back in anger ni predstavljalo nobenih težav.

Foto: Profimedia Noel Gallagher

Foto: Profimedia Noel Gallagher

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.