Tako so fantje slavili na poti v hotel

Foto: EPA
Foto: EPA
Po uvrstitvi v polfinale so si fantje na poti v hotel dali duška.
Oglej si celoten članek

Slovenska rokometna reprezentanca je z odlično igro prišla v polfinale, kjer jih že jutri čakajo Francozi. Fantje so se veselili že na parketu, ko je sodnik odpiskal konec srečanja. Zagotovo je bilo veselo tudi v slačilnici, kako pa je bilo na poti v hotel, pa lahko preverite sami. Fantje so slavje na avtobusu posneli in delili z navijači. 

 xxx

Navdušenje je bilo veliko tudi v Sloveniji, številni - med njimi tudi Tina Maze in Luka Dončić - pa so ekipi čestitali tudi prek družbenih omrežij.

Pred njimi je sedaj polfinalni obračun, kjer jih čaka domača reprezentanca. Nekdanji reprezentant in dobitnik medalje na evropskem rokometnem prvenstvu Tomaž Tomšič je v intervjuju za zurnal24.si spregovoril o nasprotnikih slovenske reprezentance. Fantje napovedujejo, da gredo po zmago

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.