Tako so se ljubitelji nogometa odzvali na Šeškov zadetek

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Mladi slovenski napadalec je z izjemnim strelom Sloveniji prinesel tri točke.
Oglej si celoten članek

Benjamin Šeško je bil ob razpoloženem vratarju Janu Oblaku najvidnejši član slovenske reprezentance, ki je v Stožicah v Ligi narodov po preobratu z 2:1 premagala Norveško. Napadalec Red Bull Salzburga je bil najzaslužnejši že za prvi zadetek Slovencev, ko je pobegnil po levi strani, nato pa z močno in natančno podajo pred vrati našel Andraža Šporarja, ki je iz bližine zadel za 1:1. 

A 19-letnik je kasneje poskrbel še za vrhunec dvoboja. V 81. minuti je sprožil z velike razdalje in Sloveniji prinesel dragoceno zmago, z njo so si Slovenci izjemno popravili možnosti za obstanek v ligi B Lige narodov.

"Vsi smo se borili do konca. To nas je nagradilo in dokazali smo, da lahko z reprezentanco naredimo velike reči," je po tekmi za televizijo Sportklub med drugim dejal Šeško.

Po fenomenalni predstavi nogometaša, ki so ga v poletnem prestopu lovili veliki evropski klubi in ga tako spravili na radar številnih ljubiteljev nogomet a, je po pričakovanju 'eksplodiral' tudi twitter. Mnogi so ga znova primerjali s tokrat poraženim Erlingom Haalandom. Šeško sicer nima rad primerjav z izjemnim Norvežanom, ki je tokrat tudi dosegel edini zadetek za Skandinavce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:26 25. September 2022.

    Noben evrogol, ampak šlamparija norveškega golmana. Sicer pa naši v stiku poljske košarkarske reprezentance oz. "tudi slepa kura zrno najde."

  • 07:18 25. September 2022.

    Videl sem dve različni ekipi . Naši so bili kot pravi profesionalci sveže postriženi z novimi tetovažami in izkušnjami z …

  • 22:05 24. September 2022.

    Kakšni ljubitelji, kdo pa verjame v Keka in kekce. !! Včasih se jim bo tudi, kaj posrečilo !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.