Tako so se poklonili Nickyju Haydnu

Foto: EPA
Foto: EPA
Na dirkaškem koncu tedna na VN Italije v Mugellu so se pred začetkom nedeljkih tekmovalnih preizkušenj poklonili umrlemu Američanu.
Oglej si celoten članek

Preminuli Nicky Hayden, ki je izdihnil potem, ko ga je med vožnjo s kolesom zbil avtomobil, je bil v Mugellu primerno počaščen.

Pred začetkom dirke v razredu moto3 so se vsi drikači zbrali na stezi in Američanu izkazali spoštovanje z 69 sekundami molka (in aplavza). Omenjeno časovno obdobje so izbrali zato, ker je bila to Haydnova dirkaška številka.

Nekateri dirkači so svoje motorje tudi grafično obogatilo z manjšo številko 69 na karoseriji motocikla. Eden takšnih je bil Tito Rabat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.