Tako so se prepirali Messi, soigralci in selektor po porazu

Foto: Epa lionel messi jorge sampaoli
Argentinski novinar je v digitalni knjigi opisal prizor po porazu s Hrvaško.
Oglej si celoten članek

Leo Messi in soigralci so se po bolečem porazu z 0:3 proti Hrvaški sprli s selektorjem Jorgejem Sampaolijem. Bil je to eksploziven prepir, ki sta ga uačela Messi in Javier Mascherano, so zapisali pri argentinskem Expressu.

V pravkar objavljeni digitalni knjigi "Mundial es Historias" novinarja Ariela Senosiaina, ki dela pri TYC Sport in je tudi kolumnist športskega časopisa Olé, je zapisano, da so starejši nogometaši po porazu obkrožili Sampaolija in njegova pomočnika Sebastiana Beccacecea in Lionela Scalonija ter jih brez prekinitve žalili 15 minut.

Na koncu naj bi se vse skupaj končalo s tem pogovorom:

"Sploh ne tazumemo, kaj govoriš. Ne verjamemo ti več. Želimo imeti svoje mišljenje"

"Mišljenje o čemu?" je odgovoril Sampaoli.

"O vsem."

V knjigi nato piše da je argentinski selektor odgovoril: "Torej, vi želite sestaviti ekipo, voditi treninge, vse?"

Sledile so Messijeve besede: "Desetkrat si me vprašal katere igralce želim v ekipi in nikoli nisem izrekel imen. Tukaj, zdaj pred vsemi reci, če sem kdaj predlagal kakšno ime?"

Po sporu se je oglasil predsednik nogometne zveze Claudio Tapia, ki je bil prav tako prisoten v garderobi. "Moral se boš predati," je dejal Sampaoliju.

Ta je po posnetkih sodeč popustil. Sledila je tekma z Nigerijo, ki je Argentini le prinesla preboj v osmino finala. Na dvoboju je Sampaoli vprašal Messija, ali naj v igro pošlje Sergia Agüera. Kasneje so gavče v prvem izločilnem boju premagali Francozi s 4:3. Po vrnitvi v domovino je selektor ostal brez posla.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.