Tako so si pri ATP privoščili Karlovića

Foto: Instagram
Hrvaški tenisač Ivo Karlović je eden najstarejših še aktivnih teniških profesionalcev vseh časov.
Oglej si celoten članek

Tenis je, tako kot domala vse športne aktivnosti po vsem svetu, trenutno na mirovanju. Medtem ko je rekreativni tenis že nekaj dni spet v pogonu, pa je usoda profesionalcev za zdaj še vedno v zraku.

Pri Združenju teniških profesionalcev (ATP) so se na dolg premor zaradi COVID-19 odzvali s šaljivim prikazom, kako bodo izgledali tenisači, ko so be agonija z novim koronavirusom končno končala in se bodo zvezdniki lahko vrnili na igrišča.

Na seznamu močno postaranih igralcev so se znašli Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Đoković, Andy Murray in številni drugi, med njimi tudi hrvaški superveteran Ivo Karlović, ki je letos dopolnil že 41 let. 

Ker gre za enega najstarejših aktivnih teniških igralcev vseh časov, se pri ATP sploh niso trudili s fotomontažo, saj so očitno mnenja, da je "dr. Ivo" že tako ali tako dovolj star.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.