Tako so Škoti pred tekmo šokirali Slovence

Pred srečanjem med Škotsko in Slovenijo je prišlo do manjše provokacije organizatorjev.
Oglej si celoten članek

V nedeljo je reprezentanca Slovenije razočarala ob porazu na Hampden Parku, Škotska je zasluženo vzela tri točke (1:0).

Mnogi so po srečanju iskali razloge za bledo igre izbrancev Srečka Katanca, v šali bi lahko dejali, da so svoje dodali tudi upravljalci stadiona v Glasgowu.

Ko se je skupina slovenskih rezervistov (Robert Berić, Benjamin Verbič, Luka Krajnc, Nik Omladič, Matija Širok, Andraž Struna) ogrevala pred srečanjem, se je v njihovi neposredni bližini, naključno ali ne, prižgal škropilnik za zelenico.

Slovenci so se hitro razbežali, dogodek pa je našel svoje mesto v arhivih Youtuba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 21:59 28. Marec 2017.

    srečko forever..<br />ni gačez srečka...<br />za 15000 eu na mesec ne more kaj prida škode narediti<br />kakršen človek s posebnimi …

  • 16:56 28. Marec 2017.

    No končno smo našli izgovor za slabo igro naših igralcev,strah je čudna reč...

  • 14:35 28. Marec 2017.

    Igrali so kot bi bila tekma zrežirana. Škoti so morali to tekmo zmagati, naši so pa temu primerno igrali.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.