Tako so slavili evropski prvaki

Foto: EPA Real Madrid, slavje Foto: EPA Real Madrid, slavje Foto: EPA Real Madrid, slavje Foto: EPA Real Madrid, slavje Foto: EPA Real Madrid, slavje Foto: EPA Real Madrid, slavje Foto: EPA Real Madrid, slavje Foto: EPA Real Madrid, slavje Foto: EPA Real Madrid, slavje Foto: EPA Real Madrid, slavje Foto: EPA Real Madrid, slavje Foto: EPA Real Madrid, slavje Foto: EPA Real Madrid, slavje Foto: EPA Real Madrid, slavje Foto: EPA Real Madrid, slavje Foto: EPA Real Madrid, slavje Foto: EPA Real Madrid, slavje
Na Plazi de Cibeles je bila znova veselo.
Oglej si celoten članek

Nogometaši madridskega Reala so se po zmagi v finalu lige prvakov vrnili v špansko prestolnico in z množico navijačev proslavili že svoj 11. naslov evropskih prvakov. Na Plazi de Cibeles je svoje junake pričakalo na tisoče navijačev.

Medtem ko se je polovica mesta slavila, je bila druga polovica v solzah. Le 200 metrov od fontane Cibeles se namreč nahaja trg rimskega boga Neptuna, kjer svoje velike uspehe slavijo navijači Atletica. Ti so še drugič v treh letih klonili v finalu, obakrat jih je premagal osovraženi mestni tekmec. Leta 2014 v podaljšku, sinoči po streljanju enajstmetrovk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:37 29. Maj 2016.

    bele pedercine

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.