Tako so slavili v Barceloni

Foto: Epa Barcelona slavje 25. naslov Foto: Epa Barcelona slavje 25. naslov Foto: Epa Barcelona slavje 25. naslov Foto: Epa Barcelona slavje 25. naslov Foto: Epa Barcelona slavje 25. naslov Foto: Profimedia Barcelona slavje 25. naslov Foto: Profimedia Iniesta Barcelona slavje 25. naslov
V katalonski prestolnici so si v ponedeljek dali duška.
Oglej si celoten članek

Barcelona je po nedeljski zmagi pri Deportivu v A Coruñi (2:4) potrdila osvojitev svojega 25. španskega državnega naslova. Katalonci so tako osvojili dvojno domačo krono, potem ko so prejšnji teden zmagali v finalu Kraljevega pokala proti Sevilli.

V ponedeljek so nogometaši skupaj s strokovnim štabom obe lovoriki predstavili navdušenim navijačem. Zbralo se jih je na desettisoče, po ustaljeni praksi pa so člani Barçe skozi množico potovali v odprtem avtobusu.

Priložnost so izkoristili tudi za slovo od dolgoletnega stebra ekipe - Andrésa Inieste. Slednji se bo po sezoni preselil na Kitajsko.

Barcelona je s 25 prvenstvenimi naslovi drugi najuspešnejši klub v La Ligi, Real Madrid ima 33 tovrstnih lovorik. Prav večni tekmeci bodo prihajajoči konec tedna naslednji tekmeci Blaugrane.

Uspešno sezono Kataloncev je nekoliko pokvaril le presenetljiv izpad v četrtfinalu Lige prvakov proti AS Romi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.