Tako so strokovnjaki ocenili Dončićev finalni nastop

Foto: Profimedia
"Kaj še mora storiti?" se sprašujejo čez lužo.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je v finalu evrolige med madridskim Realom in Fenerbahčejem zbral 15 točk, tri skoke, štiri podaje, blokado in ukradeno žogo. Razglasili so ga za najkoristnejšega igralca zaključnega turnirja, v samem finalu je imel najvišji statistični indeks pri Realu sicer Francoz Fabien Causeur.

Ker je slovenski najstnik kandidat za eno izmed prvih mest na naboru lige NBA, je bila njegova igra pod drobnogledom. "Evropski prvak, prvak Evrolige, evroligaški MVP, najkoristnejši igralec zaključnega turnirja Evrolige. Ne vem več, kaj mora Luka Dončić še storiti, da bi dokazal, da je izjemen NBA talent. Poleg morda skoka preko avta pri tekmovanju v zabijanju. Nekdo bo dobil izjemnega igralca," je po finalu zapisal Jonathan Givony, ki za sloviti ESPN analizira igralce na naboru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:57 21. Maj 2018.

    Primerjava med Evroligo in neko ameriško študentsko ligo nikakor ne zdrži. Številka 1 na naboru bo Luka Dončić

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.