Tako spektakularno izgleda Adidasova žoga za sezono 2020/21

Foto: STA
Foto: STA
Znana je uradna žoga nove sezone lige prvakov.
Oglej si celoten članek

Proizvajalec športne opreme Adidas je predstavil novo nogometno žogo, s katero bodo igrali nogometaši na tekmah v novi sezoni lige prvakov pod okriljem Evropske nogometne zveze (Uefe).

Znamenita zvezdna žoga tokrat prinaša edinstven teksturni dizajn, preoblikovana zvezdna grafika pa poskrbi za dinamičen vizualni učinek. Žoga bo prvič v akciji 20. in 21. oktobra, ko se začne skupinski del nove sezone najkakovostnejšega evropskega klubskega nogometnega tekmovanja.

Žoge je letos ustvarjena s sloganom Ready for the Stars (Pripravljeni na zvezde), so sporočili. Novi dizajn ustvarja globino skozi plasti nanosa različnih barvnih grafik, ki ponazarjajo hitrost in lahkotnost.

Poleg osveženega videza se žoga lahko pohvali tudi z najnovejšo Adidasovo zmogljivo tehnologijo z inovativno površinsko teksturo, ki najboljšim igralcem na svetu omogoča še večjo natančnost ob stiku z žogo. Nova zunanja teksturna prevleka poskrbi za varen oprijem in popoln nadzor, medtem ko toplotno vezana brezšivna konstrukcija zagotavlja vrhunsko zmogljivost, navajajo v sporočilu za javnost.

Uradna nogometna žoga lige prvakov je na voljo na spletni strani adidas.com ali v trgovinah tega nemškega proizvajalca po Sloveniji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.