Tako sta v slačilnici slavila Jokić in Čančar

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Denver Nuggets so osvojili svoj prvi naslov v ligi NBA. Igralci so si dali duška.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Denver Nuggets so v noči na torek doma ugnali Miami Heat s 94:89 in dobili finalno serijo lige NBA s 4:1 v zmagah.

To je prvi naslov za franšizo iz Kolorada, katere član je tudi slovenski reprezentant Vlatko Čančar. Slednji na odločilni tekmi ni dobil priložnosti za igro, a njegovo veselje ni bilo nič manjše.

V slačilnici so si igralci Denverja po ustaljeni NBA prvakov navadi nadeli zaščitna očala in se zalivali s šampanjcem.

Glavno besedo je imel seveda Nikola Jokić. Prvi, ki ga je srbski reprezentant s šampanjcem pošteno zalil, je bil eden njegovih najboljših prijateljev Čančar.

Jokić se je nato lotil še Jamala Murraya. Zgrabil je Kanadčana in skupaj sta padla v bazen, nameščen v domači slačilnici.

V Denverju se je praznovanje šele dobro začelo. Mesto, kjer sta bolj priljubljeni franšiza ameriškega nogometa Broncos in hokejska ekipa Colorado Avalanche, se je zdaj z velikimi črkami vpisalo tudi na košarkarski zemljevid.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.