Tako zadevajo Nemci

V prvem kolu nemškega pokala je padlo nekaj izjemnih golov. Izbrali smo dva, ki sta še posebej izstopala.
Oglej si celoten članek

Na tekmi med tretjeligašem Chemnitzer FC in prvoligašem Mainzom je nogometaš slednjega Johannes Geis zadel s sredine igrišča in v 122. minuti izenačil na neverjetnih 5:5. Geis, ki je včeraj praznoval 21. rojstni dan, in soigralci so nato klonili po enajstmetrovkah, v naslednje kolo pa so tako napredovali gostitelji dvoboja.

Precej bolj zanesljivo si je napredovanje priigrala Arminia Bielefeld, ki je v minuli sezoni izpadla iz druge Bundeslige. Fabian Klos je fenomenalno zadel z volejem po podaji iz kota in tako prispeval lepm delež k zmagi s 4:1 nad drugoligašem SV Sandhausnom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.