Takole so zmago proslavili slovenski navijači v Berlinu

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Zmaga Slovenije nad Belgijo pomeni četrtfinale Eurobasketa 2022. S tem pa se rajanje navijačev v glavno mesto Nemčije šele začenja. A že danes jih je bilo v areni Mercedes-Benz veliko. Seveda so bili ob zmagi Slovenije prešerno razpoloženi.
Oglej si celoten članek

Slovenski navijači so na sicer manj atraktivni tekmi Slovenije z Belgijo spodbujali slovenske fante na poti do četrtfinala. Seveda jih je v nadaljevanju prvenstva v Berlinu pričakovati še več, a že danes je bil pogled na tribune lep. Ob zmagi Slovenije je bilo – razumljivo – tudi vzdušje na tribunah arene Mercedes-Benz, ki sprejme 14.500 gledalcev, odlično. Naš fotograf je v Berlinu ujel nekaj prizorov rajanja ob slovenski zmagi. Ogledate si jih lahko v spodnji fotogaleriji. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.