Takšen je novi slovenski dres

Foto: NZS slovenska nogometna reprezentanca dres Foto: NZS slovenska nogometna reprezentanca dres Foto: NZS slovenska nogometna reprezentanca dres Foto: NZS slovenska nogometna reprezentanca dres Josip Iličić Foto: NZS slovenska nogometna reprezentanca dres Foto: NZS slovenska nogometna reprezentanca dres Foto: NZS slovenska nogometna reprezentanca dres Miha Mevlja
Nogometna zveza Slovenije je predstavila novo kolekcijo državne reprezentance.
Oglej si celoten članek

V novih dresih se bo članska izbrana vrsta Slovenije predstavila že na petkovi prijateljski tekmi, ko se bo v Celovcu merila z Avstrijo. Izbranci Tomaža Kavčiča bodo premierno zaigrali v modri, gostujoči različici novega dresa.

Dres je ob modri sicer tudi v pretežno beli barvi. "Kombinacija bele, modre in zelene barve je ohranjena, prsni del pa krasi Triglav, najvišja gora v Sloveniji. Domači dres je bele barve z modrim vzorcem, gostujoči dres pa združuje dva odtenka modre z zelenimi poudarki. Letošnji dres slovenske nogometne reprezentance bo pričaral mladosten, a tradicionalen videz, kar je ravno pravi recept za uspeh," so pri NZS o novih dresih zapisali v sporočilu za javnost.

Nov dres bo splošni javnosti na voljo za nakup od 28. marca dalje.

Kot pravijo pri krovni organizaciji, bo nov dres opremljevalca Nike zagotavljal večjo zmogljivost. "Dresi so izdelani iz najnovejšega inovativnega materiala VaporKnit, ki je 23 odstotkov lažji in 12 odstotkov bolj zračen od prejšnje različice. Kratke hlače so 55 odstotkov bolj elastične, kar omogoča večjo gibljivost. Inovacije, ki povečujejo zmogljivost, so opazne tudi v navidezno nepomembnem elementu, ki ima dokazano pomembno vlogo pri uspešnosti na igrišču: v nogavicah, ki so zdaj 40 odstotkov lažje in vključujejo nepremočljivo prejo," so še zapisali pri NZS.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.