200 tisoč ljudi ob cesti slavilo srebrne Hrvate

Foto: Epa hrvaška zagreb nogometna reprezentanca Foto: Epa hrvaška zagreb nogometna reprezentanca Foto: Epa hrvaška zagreb nogometna reprezentanca Foto: Epa hrvaška zagreb nogometna reprezentanca Foto: Epa sprejem Zagreb Foto: Epa sprejem Zagreb Foto: Filip Kos/PIXSELL sprejem hrvaških nogometašev Foto: Borna Filic/PIXSELL sprejem hrvaških nogometašev Foto: Epa sprejem Zagreb Foto: HNS/Instagram sprejem hrvaških nogometašev
Veličasten sprejem za svetovne nogometne podprvake v Zagrebu.
Oglej si celoten članek

Hrvaška reprezentanca je okoli 15. ure prispela v domovino, kjer jih je pričakala nepregledna množica navijačev. Vse od letališča proti središču Zagreba, kjer se odvija osrednji del sprejema, jih je spremljalo mlado in staro. Ob cestah naj bi jih bilo kar 200 tisoč. Vsi so jim želeli seči v roke in čestitati za uspeh, ki so ga dosegli na mundialu. 

Nogometaši so se do trga z odprtim avtobusom vozili več kot štiri ure. Tako da se bo velika zabava zavlekla dolgo v noč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.