Takšna je prognoza poznavalca o vrnitvi Dončića na parket

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski zvezdnik bije bitko s časom.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je na zadnji tekmi rednega dela sezone staknil neprijetno poškodbo mečne mišice. Pri Dallasu so v ponedeljek opravil pregled z magnetno resonanco in potrdili omenjeno poškodbo, koliko časa bo slovenski zvezdnik po njihovem mnenju odsoten, pa niso razkrili.

Je pa na to temo v oddaji NBA Todaj spregovoril ESPN-ov novinar Adrian Wojnarowski, ki za mnoge sodi med največje poznavalce dogajanj v posameznih klubih. Pri Dallasu so po njegovem prepričanju precej zaskrbljeni, da Luka ne bo mogel zaigrati na prvi tekmi končnice, ko bodo Mavericks v soboto gostili Utah Jazz.

"Obstaja precejšnja zaskrbljenost o tem, kako hitro bo lahko Luka Dončić v tej seriji pomagal Dallasu. Rečeno mi je bilo, da o njegovi vrnitvi konec tedna ne bi niti razmišljali, če bi šlo za redni del sezone. A zdaj gre za končnico," je izjavil Wojnarowski.

"Seveda gre za ekipo, ki je povsem zgrajena okoli Dončića. Ampak po mojih informacijah ne gre za najbolj nedolžno poškodbo. Vseskozi bodo delali z njim, upajo, da bo na voljo za nastope v tej seriji. Seveda je še zlasti negotovo, da bo v soboto zaigral na prvi tekmi," je še dodal.

Bolj prepričana sta v hiter povratek soigralca Jalen Brunson in Spencer Dinwiddie. "Zelo sem optimističen. Upam na najboljše. Gre pač za igralca te organizacije," je dejal prvi.

"Zdi se mi kar soliden. Ne izgleda kot nekdo, ki bo odsoten precej časa, če sploh," pa je menil drugi in dodal: "Nisem dobil nekih informacij, da ne bo igral. Zato se na dvoboje z utahom pripravljam povsem običajno." Tudi trener Jason Kidd je na srečanju z mediji večkrat dejal, da je Luka 'dobre volje', a je ostal previden pri napovedih za prvo tekmo in o Dončićevih prvih treningih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.