Takšna je resnost Kamplove poškodbe

Foto: Epa
Foto: Epa
Kampl le z lažjo poškodbo, a vseeno vprašljiv za Köln.
Oglej si celoten članek

Nekdanji slovenski nogometni reprezentant Kevin Kampl, ki je sredi tedna izpustil tekmo svoje ekipe v nemški ligi zaradi težav z mišico, ni huje poškodovan. Trener Leipziga Julian Nagelsmann je sporočil, da gre za lažjo poškodbo, ni pa še zanesljivo, ali bo lahko igral na naslednji tekmi v ponedeljek v Kölnu.

Kampl je bil na bolniški zadnjega pol leta, a se je po koronapremoru uspešno vrnil v prvo postavo Leipziga. Nastopil je na prvih dveh tekmah po oživitvi bundeslige in bil pomemben člen svoje ekipe, v sredo pa je manjkal na tekmi s Hertho, čeprav je bil predviden za prvo postavo.

Foto: Epa kevin kampl

Klub je takrat sporočil, da je imel Kampl težave z mišico, danes pa je Nagelsmann na novinarski konferenci Leipziga pred tekmo naslednjega kroga bundeslige pojasnil, da poškodba ni hujša, nastop Kampla pa po drugi strani tudi še ni zanesljiv.

"Ne gre za hujšo poškodbo mišice, težava je bolj zaradi ukleščenega živca. Treniral je že po individualnem programu, upam, da se bo jutri že lahko pridružil moštveni vadbi. Upam, da bo lahko v ponedeljek z nami, veliko bi nam pomenil v ekipi," je o Kamplu dejal Nagelsmann.

Leipzig je z neodločenim izidom 2:2 s Hertho zapravil priložnost, da bi se povzpel na drugi mesto v ligi. Ostaja tretji s 55 točkami, Dortmund jih ima 57, vodilni Bayern pa 64.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.