Takšne točke ne bo nikoli več

Foto: EPA
Foto: EPA
V Olomoucu je potekal turnir svetovne serije v namiznem tenisu. Za nepozabno potezo sta poskrbela Šved Pär Gerell in Francoz Adrien Mattenet.
Oglej si celoten članek

Na Odprtem prvenstvu Češke, ki sodi med namiznoteniške turnirje serije ITTF World Tour, sta se pomerila tudi Šved Pär Gerell in Francoz Adrien Mattenet ter poskrbela za epsko točko, ki se je končala šele po neverjetnih 91 udarcih. Skandinavec, ki je na turnirju slavil v konkurenci parov z rojakom Jonom Perssonom, je točko naposled le dobil po več kot poldrugi minuti igranja.

 

V finalu turnirja sta se sicer v moški konkurenci pomerila Wong Chun Ting iz Hong Konga in Japonec Maharu Jošimura. Slednji je klonil po šestih nizih. V ženski konkurenci pa se je finale izteklo po japoskih željah, Ai Fukuhara je bila boljša od Južnokorejke Jeon Jihee. Tej v uteho ostaja lovorika v parih, do nje je prišla z rojakinjo Yang Haeun.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.