Takšnega gola najbrž še nikoli niste videli!

Na ameriški srednješolski tekmi je padel spektakularen zadetek.
Oglej si celoten članek

Nogomet postaja vse popularnejši šport tudi v Združenih državah Amerike, neverjetni zadetek pa je uspel srednješolcu s slovite šole Columbine. Napadalec Dylan Prichett-Ettner je stekel za dolgo žogo, pred njim pa je do nje prišel vratar, a je slednji naredil napako. Sledila je salta preko čuvaja mreže in nato lahek zadetek. Spektakularno! Zadetek sicer zaradi prepovedanega položaja ni obveljal.

Srednja šola Columbine se je sicer v zgodovino zapisala zaradi tragedije iz leta 1999, ko sta dva dijaka usmrtila 13 ljudi in jih ranila še 24.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.