Takšnega Messija še niste videli! Argentinec napadel nasprotnika, ta obležal

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Izjemni Argentinec na koncu ni prejel niti rumenega kartona, kljub temu da je pravico sredi tekme vzel v svoje roke ter se spravil nad igralca Seville.
Oglej si celoten članek

Barcelona je v soboto zvečer v gosteh pri Sevilli osvojila le točko, s čimer je dala možnosti svojemu večnemu rivalu Real Madridu, da se po 30. krogu Primere izenači z Blaugrano na vrhu lestvice.

Barcelona pa je lahko celo še zadovoljna z razpletom, saj bi lahko celo ostala brez svojega prvega zvezdnika Lionela Messija, ki bi za včerajšnji incident tik pred koncem prvega polčasa lahko prejel celo rdeči karton, kar bi pomenilo, da bi manjkal tudi na naslednjih ključnih tekmah, a jo je izjemni Argentinec odnesel brez kazni.

Luis Suarez je namreč utrpel oster prekršek, sodnik tekme Jose Gonzalez je že dosodil prekršek za Barcelono, nato pa je Diego Carlos zelo nešportno ter krvoločno startal na žogo ter Argentinca. Kapetan Blaugrane ni bil zadovoljen s posredovanjem, zato se je z Brazilcem odločil obračunati kar sam.

Messi se je tako zapletel v zanj izjemno netipični incident, saj je nasprotnika močno odrinil, ta pa je nato (resda precej teatralno) pristal na tleh. Brazilec je res vse skupaj "odigral v stilu hollywoodskih zvezdnikov", a bi si Argentinec kljub temu po pravilih zaslužil vsaj rumeni karton, nekateri sodniki pa bi posegli celo po rdečem.

Na kraj zločina sta nato pritekla in si skočila v lase še Fernando in Sergio Busquets, ki sta bila na koncu edina, ki sta dejansko prejela kazen v obliki rumenega kartona.

Tekma se je sicer končala z rezultatom 0:0, potem ko je bila v prvem polčasu boljša Barcelona, medtem ko je drugi pripadel domači Sevilli, a se mreže vseeno niso zatresle.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.