Takšno je stanje Oblakovega soigralca

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Francoski napadalec Moussa Dembélé se je nenadoma zgrudil na treningu Atlética.
Oglej si celoten članek

Moussa Dembélé se je v sredo zgrudil na treningu madridksega Atlética, katerega član je tudi slovenski vratar Jan Oblak.

Štirindvajsetletni napadalec je za trenutek izgubil zavest, po posredovanju zdravniške službe pa je lahko sam odkorakal z zelenice.

Opravil je pregled v bolnišnici, kjer so potrdili, da je z njim vse v najlepšem redu. Po navedbah španskih medijev je prizorišče zapustil z lastnim vozilom.

"Moussa Dembélé je omedlel zaradi padca krvnega tlaka," so sporočili iz tabora španskega velikana. "Zdravniki ga bodo spremljali še naprej, a za zdaj je vse v redu."

Dembélé je nekdanji nogometša Fulhama in Celtica, ki za Atlético igra kot posojeni nogometaš Lyona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.