Takšno je stanje Slovenca, ki je na tekmi Evropske lige nezavesten obležal

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kenan Bajrić je po grdi poškodbi že v Bratislavi.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometaš Kenan Bajrić je v dresu slovaškega Slovana v četrtek na tekmi v evropski ligi dobil hud udarec v glavo. V bolnišnici je prestal pregled, ker pa so bili posnetki glave v redu, se je v petek že vrnil nazaj v Bratislavo, je danes na novinarski konferenci potrdil trener Slovana Jan Kozak.

"Pozitivno je, da se je Kenan v petek zvečer vrnil na Slovaško. Verjamem, da bo z njim vse v redu," je na novinarski konferenci pred nedeljsko prvenstvo tekmo dejal Kozak.

Drama Slovenec obležal nezavesten po udarcu v glavo, zavladala je panika

Bajrića je v 78. minuti četrtkove tekme nesrečno v glavo pri strelu s škarjicami udaril Mehičan Raul Jimenez. Tekma je bila prekinjena kar 11 minut, Slovenca, ki je po udarcu padel v nezavest, pa so takoj odpeljali v bolnišnico, kjer so ga po pregledu odpustili, saj na srečo ni utrpel hujših poškodb.

Foto: Profimedia Kenan Bajrić

Slovan, za katerega je Andraž Šporar sicer odigral celo tekmo, je proti Wolverhamptonu izgubil z 0:1. Zmagoviti zadetek je v sodniškem dodatku dosegel ravno Jimenez. "Za vse nas je težko. Ne vem, kaj naj rečem. Upam, da bo dobro okreval," je po tekmi o udarcu dejal mehiški napadalec.

Ekipa Slovana se je v Bratislavo vrnila takoj po tekmi, Bajrić, ki je doživel pretres možganov, pa se je na Slovaško skupaj s klubskim zdravnikom vrnil v petek zvečer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.