Takšno so za seboj pustili Barçini nogometaši

Foto: Print screen garderoba murcia
Katalonci so se znašli na udaru kritik.
Oglej si celoten članek

Vodilna ekipa španskega prvenstva Barcelona je v 1/16 finala španskega pokala Copa del Rey gostovala v Murcii in za seboj pustila pravo razdejanje.

Katalonci so španskega tretjeligaša premagali s 3:0. Kot da to ne bi bilo dovolj, so se po srečanju znesli še nad klubskimi prostori.

Ostanki hrane, plastenke in ostale smeti so se v garderobi pomešali z nezaužito hrano, ki je bila namenjena gostujoči ekipi. Barçini nogometaši so za seboj pustili izotonične pijače, sadje in celo personalizirano hrano iz želatine, katero so krasile številke gostujočih igralcev.

Povratna pokalna tekma bo 29. oktobra na Camp Nouu, kjer bo Real Murcia še dodatno motivirana. Na igrišču se bodo težko oddolžili favoriziranemu velikanu, vprašanje pa je, kaj se bo dogajalo za zaprtimi vrati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:39 27. Oktober 2017.

    Od fuzbalerskih primitivcev kaj drugega tudi ni moč pričakovati.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.