Tatovi pustošili po domovih zvezdnikov PSG-ja

Foto: Epa Maxim Choupo-Moting
Nogometaši pariškega velikana so priljubljena tarča vlomilcev.
Oglej si celoten članek

Dom nogometaša Paris Saint-Germaina Erica Maxima Choupo-Motinga so drugič v enem mesecu obiskali tatovi, je v torek zvečer za francosko tiskovno agencijo AFP potrdil neimenovani policijski vir. Do vloma je prišlo v ponedeljek, a je tatove prestrašil alarm, zato naj ne bi kamerunskemu napadalcu odnesli ničesar.

Choupo-Moting jo je slabše odnesel ob prvem vlomu, ki se je zgodil v času, ko je PSG igral v ligi prvakov proti Liverpoolu. Takrat so mu ukradli nakit in torbe, vse skupaj v vrednosti več kot 500.000 evrov.

V soboto so tatovi obiskali kapetana Parižanov Thiaga Silvo. Med tekmo proti Nantesu so vdrli v Brazilčevo stanovanje in odnesli predmete v vrednosti več sto tisoč evrov.

Decembra 2017 pa so nepridipravi vlomili tudi v stanovanje zdajšnjega Arsenalovega trenerja, takrat pa stratega Parižanov, Unaija Emeryja.

Foto: EPA Unai Emery PSG

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.