Tavares do konca kariere ostaja v Mariboru

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Marcos Tavares je pred povratno tekmo četrtega kola kvalifikacij za Ligo prvakov proti Dinamu pogodbo z Mariborom podaljšal do leta 2017.
Oglej si celoten članek

Kapetan slovenskih nogometnih prvakov Marcos Tavares je danes sodelovanje z mariborskim klubom podaljšal še za pet let do leta 2017, je ob robu novinarske konference pred torkovo povratno tekmo kvalifikacij za Ligo prvakov z zagrebškim Dinamom povedal športni direktor Zlatko Zahovič. Kot je dejal, Tavares tako v Mariboru ostaja praktično do konca kariere.

Brazilski nogometaš, ki je v štajerski prestolnici že od leta 2008, je ob tem danes povedal, da je zelo vesel, da lahko še naprej ostaja v klubu, v katerem se je odlično ujel tako z upravo, trenerji in soigralci kot tudi z navijači.

"Tako sem čutil v srcu, saj mi je Maribor ob prihodu v Slovenijo zelo pomagal. Dal bom vse od sebe, da bom še boljši. Skupaj s soigralci pa bomo storili vse, da se uvrstimo v Ligo prvakov. To je naš največji cilj ta trenutek, pa tudi v vseh naslednjih letih," je dejal Tavares.

Osemindvajsetletni napadalec je svojo športno pot začel v brazilskem Gremiu, pred prihodom v Maribor pa je evropske zelenice najprej preizkušal na Cipru, kjer je bil član Apoela. Dosedanja pogodba bi se Tavaresu iztekla junija prihodnje leto, torej ob koncu aktualne sezone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.