Tavares mož odločitve v New Yorku

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V ligi NHL je bilo ponoči na sporedu šest tekem. Ekipa New York Islanders je slavila na domačem ledu s kar 5:2 proti Arizona Coyotes. John Tavares je za deseto zmago otočanov zabil dva gola in dodal še podajo.
Oglej si celoten članek

Hokejisti Montreal Canadiens so doma dobili kanadski derbi z Vancouver Canucks s 4:3 po podaljšku, zmagoviti gol je dosegel David Deshamais v četrti minuti podaljška.

Florida Panthers je na domačem ledu v derbiju atlantske skupine le strla odpor Tampa Bay Lightning, podaljšek je 21 sekund pred zvokom sirene preprečil Aaron Ekblad za zmago domačih 1:0.

V Raleighu v Severni Karolini so zmago slavili hokejisti Anaheim Ducks, ki so s 4:1 potopili domačo ekipo Carolina Hurricanes. Pri racmanih je bil najbolj razpoložen Carl Hagelin z zadetkom in dvema podajama.

Podaljšek je odločil tudi tekmo v Ontariu. Detroit Red Wings je domačo ekipo Ottawa Senators premagal s 4:3, odločilni gol je v tretji minuti podaljška zabil Tomaš Tatar.

Junak tekme v St. Louisu je bil David Backes, ki je za domačo ekipo Blues zadel dva gola in prispeval še podajo, St. Louis Blues pa je Winnipeg Jets premagal s 3:2.

Vodilna ekipa pacifiške skupine Los Angeles Kings Anžeta Kopitarja bo tretjo zmago po vrsti lovila v noči na sredo v gosteh pri Philadelphia Flyers.

Liga NHL, izidi:

New York Islanders : Arizona Coyotes 5:2
Carolina Hurricanes : Anaheim Ducks 1:4
Montreal Canadiens : Vancouver Canucks 4:3*
Ottawa Senators : Detroit Red Wings 3:4*
Florida Panthers : Tampa Bay Lightning 1:0
St. Louis Blues : Winnipeg Jets 3:2

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.