Tega pri Chelseaju ne bodo trpeli

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Londonski nogometni velikan je izrekel opozorilo Diegu Costi zaradi nespoštljivega odnosa do trenerja Antonia Conteja.
Oglej si celoten članek

Diego Costa bo moral pokazati več spoštovanja do Antonia Conteja, poročajo britanski mediji. Angleški prvoligaš je po tekmi z Leicester Cityjem okrcal najboljšega strelca Premier League, ki se je na neprimeren način odzval na navodila italijanskega stratega.

Chelsea je v osmem krogu angleškega prvenstva premagal aktualnega angleškega prvaka (3:0), Costa pa je na tekmi večkrat jezno gestikuliral trenerju, naj ga potegne na klop.

Mediji so ugibali, ali gre morebiti za poškodbo ali preventivni ukrep španskega napadalca, kasneje pa se je izkazalo, da je bil Costa nezadovoljen z navodili, ki jih je z roba igrišča posredoval Conte.

Ni presesel kritike

Costo, ki je v sedmi minuti Londončane popeljal v vodstvo, je razjezilo, ker je trener kritiziral njegovo predstavo na zelenici in mu z rokami ves čas sugeriral, kaj mora narediti. ''Costa je menil, da bi ga moral Conte poklicati na klop, če ni dovolj dober,'' piše Daily Mail.

Conte je po tekmi miril situacijo. ''Jaz odločam o zamenjavah. Costa je zelo strasten in to strast potrebujemo v vsakem trenutku tekme,'' je zatrdil nekdanji italijanski selektor, za zaprtimi vrati pa naj bi dal napadalcu jasno vedeti, da takšnega vedenja ne bo trpel.

Costa se je v preteklosti sporekel tudi z nekdanjim trenerjem Joséjem Mourinhom, ki ga je po tekmi Lige prvakov z Maccabijem izključil iz ekipe za ligaški obračun. Napadalec je takrat jezno zalučal svojo markirko, kasneje pa se je za svojo potezo opravičil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.