Tega se ne moreš naučiti

Francoz Richard Gasquet je v četrtfinalu mastersa v Montrealu postregel z udarcem, ki ga ni mogel ukrotiti niti Novak Đoković.
Oglej si celoten članek

Prvi igralec sveta Novak Đoković se je z novo rutinirano zmago prebil v polfinale mastersa v Montrealu. Srbski tenisač je za preboj med najboljše štiri porabil le 52 minut, kolikor jih je potreboval za zmago proti Richardu Gasquetu z rezultatom 6:1, 6:2. Đoković, dvakratni branilec naslova, je na kanadskem mastersu zabeležil trinajsto zaporedno zmago.

Gasquet, lanskoletni finalist, ni imel nobenih možnosti, mu je pa zato uspel najbolj vroči udarec dneva. V peti igri drugega niza je pri vodstvu s 30:15 krenil na mrežo, kjer je s slabim volejem Đokoviću omogočil, da udari po paraleli, poskus Srba pa je zaustavil z bistveno boljšim volejem, ki je pristal tik za mrežo in se odbil nazaj na njegovo stran.

Đoković kljub svoji hitrosti ni mogel storiti ničesar, zato je le zaploskal svojemu nasprotniku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:29 11. Avgust 2013.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.