Tehtal že več kot 150 kg, tako izgleda danes

Foto: Epa mike tyson
"Najstrašnejši človek na svetu" je vse bližje povratku v ring.
Oglej si celoten članek

Legendarni Mike Tyson (53), nekdanji svetovni prvak težke boksarske kategorije, nadaljuje s pripravami za težko pričakovano vrnitev v ring. "Železni Mike" je po zaslugi rigoroznega treninga že odvrgel vse odvečne kilograme, njegova preobrazba pa dokazuje, da vrnitve ring nikakor ne jemlje zlahka.

Tokrat je sledilcem na družbenih omrežjih pokazal svoje izklesano telo.

Foto: Print Screen

Ni slabo za 53-letnika, ki je samo nekaj let po upokojitvi tehtal celo več kot 150 kilogramov.

Foto: Epa mike tyson

Tyson naj bi se ob vrnitvi v ring boril s še enim povratnikom, štiri leta starejšim Evanderjem Holyfieldom (57).

Holyfield je Tysona premagal leta 1996 s tehničnim nokavtom v 11. rundi in mu takrat odzvel naslov prvaka po verziji WBC, leto kasneje pa se je njun obračun končal z diskvalifikacijo, ko je frustrirani Tyson v tretji rundi odgriznil del Evanderjevega ušesa.

Borca sta več let zatem zakopala bojno sekiro, v kratkem pa naj bi celo združila moči v dobrodelne namene.

Holyfield je pogovoru za oddajo The 3 Point Conversation podcast razkril, da so se začeli pogovori za tretji dvoboj, ki bi bil ekshibicijske narave. "Nismo še dogovorjeni, ampak vse gre v tej smeri," je dejal nekdanji šampion.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.