Tekma med Koprom in Primorjem v nedeljo

Foto: Žurnal24 Igrišče stadiona na Bonifiki
Nogometni primorski derbi Prve Lige Telekom med Koprom in Primorjem je zaradi razmočenega igrišča stadiona Bonifika preložen na nedeljo.
Oglej si celoten članek

Tekma 13. kroga Prve Lige Telekom Slovenije med Koprom in Primorjem, ki bi se morala začeti v soboto ob 15. uri na stadionu Bonifika, je zaradi slabih vremenskih razmer preložena. Primorski derbi bo tako na sporedu v nedeljo, 7. oktobra, prav tako ob 15. uri.

Vzrok za odpoved, za katero se je po dogovoru z vsemi vpletenimi odločil glavni sodnik Aleksander Likič, je zelo razmočeno igrišče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.