Tekma med prvoligašema prekinjena, razlog pa bizaren

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Srbski mediji se ne morejo načuditi pripetljaju s tekme med Vojvodino in Partizanom.
Oglej si celoten članek

Partizan je v drugem krogu srbske lige zmagal na gostovanju v Novem Sadu pri Vojvodini z rezultatom 2:0. Za Beograjčane sta zadela Brazilec Saldanha in Queensy Menig, oba sta se pod zadetke podpisala v drugem polčasu. Tekma pa je bila v drugem delu za nekaj minut prekinjena zaradi nenavadnega dogodka.

Na zelenico novosadskega stadiona je namreč pritekel nepovabljen gost – pes. Ta je kar nekaj časa tekel sem ter tja po zelenici, naposled pa je po dveh minutah šova le spoznal, da je čas, da se umakne. Ko je zapustil zelenico, je požel bučen aplavz gledalcev. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.