Grozljivka na tekmi. Navijače slekli in zažgali z baklami.

Foto: youtube Izgredi na tekmi
Nogometno tekmo med Partizanom in Crveno zvezdo je zaznamoval masovni pretep med navijači, v katerem je bilo ranjenih več kot 20 ljudi.
Oglej si celoten članek

Pretep je trajal več kot pol ure, preden je policistom uspelo vzpostaviti red. V pretepu je bilo ranjenih več kot 20 navijačev, eden je bil celo v kritičnem stanju, a so iz bolnišnice kasneje sporočili, da so ga uspeli rešiti in je izven življenjske nevarnosti. 

Prve informacije iz Beograda so bile, da so se stepli navijači Crvene zvezde in Partizana, a se je kasneje izkazalo, da je prišlo do spopada med dvema frakcijama Partizanovih navijačev. 

Zavrelo je že v prvem polčasu. Začelo se je na južni tribuni, kamor so vpadli člani frakcije Zabranjeni, ki so se stepli s številčnejšimi člani frakcije Alcatraz. Prvi so v spopadu potegnili krajšo. 

Več kot 20 navijačev je bilo poškodovanih. Številni med njimi so utrpeli opekline, saj so jih nasprotniki opekli z baklami. 

156. večni derbi med ekipama se je kasneje končal neodločeno, z rezultatom 1:1. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 11:02 17. December 2017.

    Zakaj so jih prekinili?Pustili bi jih naj se potolčejo do konca,bi v prihodnjosti imeli mir pred pred divjaki,ki jih nogomet …

  • 10:13 14. December 2017.

    Prepovedat udeležbo srbskih klubov v EU in nasploh v mednarodnem igranju,pa bi blo hitro v se pošlihtano,saj se lahko potem …

  • 09:32 14. December 2017.

    Ta fanatizem je kr mal mim..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.