Tekma prekinjena zaradi hudega padca

Foto: Twitter scavone
Tekme italijanske Serie B je bilo konec po vsega 80 sekundah.
Oglej si celoten članek

Tekma 22. kroga v italijanskem drugoligaškem tekmovanju je bila prekinjena po dobri minuti zaradi hude poškodbe nogometaša Manuela Scavoneja.

V prvi resnejši akciji na srečanju je vezist Scavone, ki kot posojeni nogometaš Parme igra za Lecce, z glavo trčil v igralca nasprotnega moštva Ascoli Giacoma Berreto in očitno že v zraku izgubil zavest. Nato je silovito treščil ob tla.

Po poročanju italjanskih medijev so na rešilca čakali kar deset minut. Nogometaša so oskrbeli na zelenici in ga spravili k zavesti, nato pa so ga prepeljali v bolnišnico. Tekma je bila zaradi dogodka odpovedana in bo odigrana v naknadnem terminu.

Prve preiskave so pokazale, da Scavoni ni utrpel hujših poškodb. V bolnišnici ga je obiskal tudi Berreta, s katerim sta se skupaj fotografirala. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.