Tekma proti PSG: 55 % – DA, 45 % – NE

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Dan pred povratno četrtfinalno tekmo Lige prvakov med Barcelono in PSG še vedno ni jasno, ali bo Lionel Messi zaigral na Camp Nouu. Rezultati spletne ankete portala Marca.com so pokazali, da bi 55 odstotkov navijačev španskega velikana Messija raje pustilo na klopi.
Oglej si celoten članek

Barcelona se bo v sredo na Camp Nouu pomerila s PSG, navijači Blaugrane pa še vedno ugibajo, ali bo na tekmi zaigral Lionel Messi. Argentinski napadalec bo danes opravil še nekaj testov, ki naj bi podali končni odgovor o njegovem stanju. Čeprav je Messijev nastop vprašljiv, pa ima Barça načrt B: Cesc Fábregas

Španec je vedno užival visoko mero zaupanja trenerskega štaba Barcelone, ki pa mu s težavo zagotavlja mesto v ekipi, saj se Fábregas odlično znajde na položaju, ki ga po navadi zaseda Messi. ''Ne vem, ali bom igral. Nimam pojma. Bomo videli, kako bo z Messijem,'' je povedal Španec.

Odločitev o Messijevi usodi naj bi Barça sprejela šele v sredo, ko bo Argentinec zaigral na zadnjem treningu pred večerno tekmo. Zdravstveno stanje prvega zvezdnika ekipe je prestrašilo tudi navijače, saj jih kar 55 odstotkov meni, da Messi ne bi smel zaigrati proti PSG. Na drugi strani jih je 45 odstotkov prepričanih, da je Argentinec pripravljen na veliki obračun. Tito Vilanova bo moral sprejeti težko odločitev – Barça bi ob odsotnosti Messija ostala brez najpomembnejšega člena ekipe, medtem ko bi dolgoročna poškodba pomenila še večji udarec za Katalonce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.