Tekma visokega tveganja brez gostujočih navijačev

Foto: EPA hrvaška navijači euro 2016
Hrvati in Grki brez gostujočih navijačev v dodatnih kvalifikacijah
Oglej si celoten članek

 Vodstvi hrvaške in grške nogometne zveze sta se danes v Atenah dogovorili, da bosta tekmi dodatnih kvalifikacij za uvrstitev na svetovno prvenstvo 2018 v Rusijo teh držav potekali brez gostujočih navijačev obeh reprezentanc.

Grki bodo tako na svojih tleh igrali le pred svojimi navijači, prav tako Hrvati na tekmi na Hrvaškem.

Sestanka so se danes udeležili tudi predstavniki policije in sklenili, da bosta prva tekma v Zagrebu 9. novembra in povratna v Pireju 12. novembra potekali brez gostujočih navijačev, saj tekmi veljata za dvoboj visokega tveganja.

Vstopnic za gostujoče navijače tako ne bo, o navedenem sporazumu pasta obe zvezi obvestili tudi predstavnike Mednarodne in Evropske nogometne zveze (Fifa in Uefa) ter druge pristojne organe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.