Tekme Maribora ne bo v TV-prenosu

Foto: Žurnal24 V Ljudskem vrtu je NK Maribor navdušil z visoko zmago 3:0. (Foto: Nino Verdnik)
Vsi, ki bi si želeli v četrtek zvečer na malih zaslonih ogledati povratno srečanje za uvrstitev v Evropsko ligo med Mariborom in Hibernianom, se boste obrisali pod nosom. Prenosa na TV Slovenija ne bo.
Oglej si celoten članek

Iz vodstva škotskega Hiberniana, ki bo v četrtek na povratni tekmi tretjega predkola Evropske lige gostil Maribor, so namreč RTV Sloveniji sporočili, da televizijskega prenosa omenjene tekme ne bo. Prenos tekme namreč pripravljajo zgolj za naročnike njihove spletne Hibernian TV, posneli pa jo bodo zgolj z eno kamero. Takšna produkcija za televizijski prenos ni ustrezna. Po zagotovilu kluba bo za plačilo šest angleških funtov (približno sedem evrov) možen dostop do prenosa tudi za ljubitelje nogometa v Sloveniji. Več podatkov bo klub objavil na svoji spletni strani www.hibernianfc.co.uk. Spomnimo, da je Maribor prvo tekmo dobil s 3:0 in ima lepe možnosti za napredovanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.