Tekmec Maribora pred povratno tekmo povlekel radikalno potezo

Foto: Epa maribor
Neodločenemu izidu z Mariborom je sledil še remi v domačem prvenstvu, ki je s položaja odnesel trenerja večkratnega bolgarskega prvaka.
Oglej si celoten članek

Bolgarski nogometni prvak Ludogorec je pred povratno tekmo zadnjega kroga kvalifikacij za uvrstitev v evropsko ligo v Mariboru odpustil trenerja. Stojčo Stoev je dobil odpoved po remiju s Slavijo iz Sofije (0:0) v domačem prvenstvu.

Ekipo Ludogorca bosta na tekmi s slovenskim prvakom vodila pomočnika Stoeva Stanislav Genčev in Zdravko Zdravkov.

Na pol poti Mariborčani verjamejo v napredovanje

Vodstvo kluba je Stoeva zamenjalo le nekaj minut po tekmi s Slavijo. Vest o zamenjavi trenerja pred odločilnim delom kvalifikacij za nogometno ligo so pri bolgarskem prvaku objavili na uradni spletni strani kluba.

Moštvo iz Razgrada je v bolgarskem prvenstvu po sedmih odigranih krogih drugo, vodi Levski s točko prednosti.

Nogometaši Maribora so se v prvi tekmi finalnega kroga kvalifikacij za uvrstitev v evropsko ligo v Razgradu z domačim Ludogorcem razšli brez zadetkov. Povratna tekma bo v četrtek v štajerski prestolnici.

Liga Evropa Maribor z igralcem manj rešil celo kožo v Bolgariji

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.