Tekmec: "Proti temu Rogliču je nemogoče zmagati."

Foto: Epa primož roglič
Slovenski kolesar je z drugo etapno zmago na dirki svetovne serije še povečal svojo prednost v skupnem seštevku.
Oglej si celoten članek

Primož Roglič je z odlično predstavo pokoril vso konkurenco na 107,6, kilometra dolgi kraljevski etapi dirke po Romandiji. 

Vrhunska predstava Fenomenalni Roglič zmagovalec kraljevske etape

Etapo, ki so jo zaradi slabega vremenega skrajšali kar za 70 kilomterov, so zaznamovale nizke tempreature in obilica padavin.

"Bila je težka, mokra in mrzla etapa. Vesel sem zmage po včerajšnjem slabem sprintu. Ekipa je opravila izjemno delo, s Stevenom sva bila v idealnem položaju na začetku vzpona. Steven je izvrstno opravil naloge. Ne morem se zahvaliti ekipi za vse, kar je naredila. Moja pripravljenost pa je dobra," je za spletno stran Jumbo-Visme dejal Roglič.

Foto: Epa primož roglič

Izjemno formo slovenskega kolesarja je zelo dobro povzela izjava drugouvrščenega Ruija Coste: "Imel sem moč za dober sprint, a proti tako pripravljenemu Rogliču je nemogoče zmagati."

V nedeljo bo v Ženevi še zadnje dejanje letošnje dirke po Romandiji - 16,85 kilometra dolg kronometer.

Foto: Epa rui costa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.