Tekmica Žolnirjeve storila samomor

Foto: Žurnal24 Caudia Heill je Urško Žolnir (na sliki) premagala na olimpijskih igrah v Pekingu
Avstrijska judoistka Caudia Heill, ki je v Atenah v polfinalu kategorije do 63 kilogramov srečno premagala Urško Žolnir, je v četrtek na Dunaju storila samomor.
Oglej si celoten članek

Dobitnica srebrne olimpijske kolajne z iger v Atenah, avstrijska judoistka Claudia Heill, je v četrtek na Dunaju storila samomor. Devetindvajsetletna judoistka, ki je v Atenah v polfinalu kategorije do 63 kilogramov srečno premagala Urško Žolnir, je skočila s šestnadstropne zgradbe in bila na mestu mrtva.

"Vsi, ki smo jo poznali, smo šokirani. Bila je zelo aktivna oseba in nikoli ji ne bi pripisali česa takega. Ni kazala nobenih znakov depresije," je za avstrijsko televizijo dejal predsednik avstrijske judo zveze Paul Kutschera.

Heillova je bila leta 2001 in 2005 tudi evropska prvakinja, leta 2008 je bila na olimpijskih igrah v Pekingu peta, upokojila pa se je leta 2009. V zadnjem času je delala kot trenerka mlajših judoistk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.