Tekmovanja stekla še v enem športu

Foto: Epa
Foto: Epa
V nedeljo se je po štirih dneh v Seulu končal prvi organizirani profesionalni golf turnir po marčevski prekinitvi sezone zaradi pandemije novega koronavirusa.
Oglej si celoten članek

Turnir za golfistke je potekal za zaprtimi vrati in s strogimi varnostnimi ukrepi. Igralke so morale upoštevati ukrepe, ki veljajo v boju proti novemu koronavirusu, tudi varnostno razdaljo dveh metrov in izogibanje telesnih stikov. Na današnji finalni dan so se igralke namesto običajnih objemov ali stiska rok pozdravile s trkom s komolci ali pestmi.

Ponavadi za turnir ni veliko zanimanja najboljših, tokrat pa so se ga udeležile tri z lestvice najboljših desetih golfiskt sveta, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Blizu tudi OI Zgodovinski dosežek Katje Pogačar in Pie Babnik

Zmagala je Južnokorejka Park Hyun-kyung pred rojakinjama Bae Seon-woo in Lim Hee-jeong, vse tri so na podelitvi morale nositi maske.

Foto: Epa Park Hyun-kyung

Turnir je potekal teden dni po začetku nove nogometne sezone v Južni Koreji, ki si jo je preko televizijskih kanalov mogoče ogledati v 36 državah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.