Tektonski premiki pri Dallasu, zdaj bo vse drugače

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Po trinajstih letih bo v Dallasu prišlo tudi do spremembe na klopi.
Oglej si celoten članek

Dallas bo v naslednjo sezono krenil povsem spremenjen. Po odhodu generalnega mangerja Donnieja Nelsona se namreč od teksaške franšize namreč poslavlja tudi dolgoletni trener Rick Carlisle, ki je Mavericks leta 2011 popeljal do njihovega edinega naslova v ligi NBA.

O odhodu Carlisla, ki je sicer imel še dvoletno pogodbo z Dallasom, je kot prvi poročal izjemno zanesljivi Adrian Wojnarowski. Carlisle je za ESPN potrdil, da je lastnika Mavericksov Marka Cubana obvestil o svoji nameri, da v naslednji sezoni ne bo več sedel na klopi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.