Teletović tokrat navdušil še Američane

Reprezentant Bosne in Hercegovine Mirza Teletović, ki je znan predvsem po izjemno natančnem metu z razdalje, je tokrat zablestel v drugi košarkarski prvini.
Oglej si celoten članek

Da bi lahko bila sezona 2013/14 tista, v kateri bo Mirza Teletović doživel popolno potrditev v Ligi NBA, je košarkar moštva Brooklyn Nets nakazal že na prvi pripravljalni tekmi pred začetkom rednega dela sezone.

Na gostovanju pri moštvu Washington Wizards so Mrežice slavile po podaljšku (111:106), pri tem je bosanski reprezentant dosegel 15 točk in šest skokov. Tokrat pa je še več pozornosti kot njegov solidni statistični učinek vzbudilo silovito zabijanje, ki ga je Teletović uprizoril po zgrešenem metu soigralca Joeja Johnsona. "Posteriziran" je bil tokrat Glen Rice jr.

Mirza – zvezda medmrežja

Teletović je bil letos že "zvezda" videa, ki je množično zakrožil po svetovnem spletu, potem ko je bosanski komentator z neverjetno intenzivnostjo pospremil eno od njegovih fantastičnih akcij na EuroBasketu 2013, na katerem se reprezentanci Bosne in Hercegovine ni uspelo prebiti iz skupine, ki je predtekmovalne boje bila na Jesenicah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.