Tenisačice so magnet za sponzorje

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 najbogatejše golfistke Foto: Reuters Indy 500 Indianapolis 2010 Danica Patrick Foto: Žurnal24 najbogatejše golfistke Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 najbogatejše golfistke Foto: Žurnal24 Serena Williams se veseli zmage nad Vero Zvonarjevo in četrtega naslova v Wimble Foto: Žurnal24 Venus Williams Tina Turner look Wimbledon 2010
Med športniki so najbolje plačani nogometaši, kaj pa med športnicami? Odgovor je tenisačice. Na prvih treh mestih lestvice revije Forbes so Marija Šarapova, Serena Williams in Venus Williams.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.